Головна » 2018 » Февраль » 23 » З 12 по 17 лютого 2018 року в Мелітопольській спеціалізованій школі пройшов тиждень іноземних мов
23:41
З 12 по 17 лютого 2018 року в Мелітопольській спеціалізованій школі пройшов тиждень іноземних мов

   Вивчення англійської, німецької та французьської мов – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною мовою є потребою часу. Під час вивчення мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.
  Метою проведення тижня іноземної мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської, німецької та французької мов, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення мов

   Учні відчули себе в ролі справжніх письменників під час урока- гри , написавши чудові історії з неймовірними сюжетами та незвичайними героями. А учням 5-7 класів дуже сподобалось працювати з “Sport quest” і відмічати маркерами на карті міста і країни, які вони бажають відвідати. Учні 1 – 4 класів під час уроків розучували пісні та малювали неповторні ілюстрації до цих пісень.

Протягом тижня відбувся конкурс постерів і плакатів французьською мовою. В ньому взяли участь усі бажаючі від 2 до 11 класу.

 Юні актори в костюмах, використовуючи яскраві декорації, говорячи виключно французьською мовою, донесли до глядачів цікаву і повчальну історію. Театралізована казка мала музичний супровід з французьськіх дитячих пісень та мелодій. Під час заходу діти показали свої навички у вимові, акторській майстерності, творчі здібності і знання французьської мови.

 У четверг було проведено інтелектуально-пошукову гру «Quest» для учнів 6 та 7 класів. Учні були поділені на команди. Завдання охоплювали увесь вивчений матеріал і діти з цікавістю виконували усі поставлені перед ними завдання. Метою цього заходу було формування в учнів позитивного ставлення до англійської та виховання в учнів почуття відповідальності. Перемогу отримали учні 6 класу.

 Відбувся конкурс читців віршів французьською мовою серед учнів 5 класів. Головною метою проведення такого позакласного заходу було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, розвиток в учнів навичок слухання та говоріння,зокрема декламування віршів іноземною мовою, розвиток в учнів інтересу до творчості, логічного мислення та пам'яті.

  В останній день тижня іноземних мов відбулося підведення підсумків і нагородження учасників і переможців конкурсу “Happy Learner” та інших конкурсів. Тиждень був дуже цікавим, пізнавальним і насиченим різноманітними подіями, які сприяють розвитку інтересу в школярів до вивчення іноземних мов.

  • даного заходу було узагальнити уміння та навички учнів з вивченого матеріалу, розширити лінгвістичний кругозір учнів, розвивати інтелектуальні здібності учнів за допомогою гри.

  

   

   

Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими. За допомогою ігор учні вдосконалювали навички читання, аудіювання та говоріння, розвивали логічне мислення, пам’ять та увагу.

   Крім того, учні навчалися співпрацювати в командах для досягнення спільної мети, а також конкурентоспроможності та впевненості у своїх силах та знаннях. Мета заходу була максимально досягнута. Головною метою проведення тижня було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, розвинути в учнів навички слухання та говоріння іноземною мовою, розвинути в учнів інтерес до творчості, розвинути в учнів логічне мислення та пам'ять.
Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.
Всі переможці та активні учасники заходів були нагороджені грамотами та солодкими подарунками. Найкращі знавці
іноземної мови у кожному класі отримали спеціальні призи. Фото заходів з англійської мови.
Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!!

Переглядів: 366 | Додав: zhukovaoksanabor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar