Головна » 2018 » Июнь » 16 » Всеукраїнська науково-практична конференція "Особистісно-професійний розвиток вчителя в умовах реалізації концепції Нової української школи"
10:04
Всеукраїнська науково-практична конференція "Особистісно-професійний розвиток вчителя в умовах реалізації концепції Нової української школи"

    14 червня 2018 року під час проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції "Особистісно-професійний розвиток вчителя в умовах реалізації концепції Нової української школи" на базі МДПУ імені Б.Хмельницького був проведений тренінг з медіаграмотності для вчителів та заступників директорів шкіл м. Мелітополя. Нашу школу представляли заступник директора з НВР Устинова Т.С., вчителі українськоїмови та літератури Гриньова О.М. та Безменова Н.Д. Тренінг провела Ізбаш С.С.

         Мета тренінгу - розвиток у вчителів компетентності медіаграмотності та надання методичного інструментарію для реалізації завдань впровадження основ медіаграмотності в освітній простір Нової української школи. Наші вчителі показали свої знання та навички з даної теми.

  

  

  

Захід пройшов у теплій і невимушеній обстановці. Будьмо медіаграмотними!

Переглядів: 473 | Додав: zhukovaoksanabor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar