Головна » 2018 » Апрель » 1 » Вітаємо з перемогою!!!
06:59
Вітаємо з перемогою!!!

Данченко Віктор, учень 8 Б класу СШ № 25.

     В минулому 2017 році, будучи учнем 7 Б класу Данченко Віктор брав участь в олімпіаді з біології за програмою 8 класу. Разом з керівником - заслуженим учителем України, відмінником освіти України, Соросівським вчителем, учителем біології вищої категорії, учителем - методистом Яковлевою Євгенією Віталіївною в позаурочний час готувалися до олімпіад, і Данченко Віктор став переможцем міської (І місце) та обласної олімпіади (І місце) з біології! Він був включений до команди учнів Запорізької області для участі у Всеукраїнській олімпіаді з біології, але з-за того, що в минулому році учні 8 класу не були запрошені до заключного туру олімпіади, не зміг взяти участі в ній. Але Віктор паралельно готувався ще до міської олімпіади з фізики разом з керівником - учителем фізики вищої категорії Єлєсіною Світланою Володимирівною і зайняв ІІ місце.

  А в цьому 2018 році Данченко Віктор готувався одразу до трьох олімпіад: на біологію з керівником Яковлевою Євгенією Віталіївною, на географію з керівником - учителем біології та географії вищої категорії Неровною Наталією Генадіївною, на фізику з керівником Єлєсіною Світланою Володимирівною. І Данченко Віктор став переможцем міської олімпіади (І місце) з біології, (І місце) з географії і (ІІІ місце) з фізики, обласної олімпіади (І місце ) з біології, (І місце) з географії. Був включений до команди Запорізької області для участі у завершальному Всеукраїнському етапі олімпіади з біології.

  З 26 по 31 березня в м. Черкаси проходив IV (заключний) етап Всеукраїнської олімпіади з біології, в якому взяли участь переможці обласних олімпіад з біології з усієї країни. Данченко Віктор став абсолютним переможцем олімпіади (І місце) серед учнів 8 класу.  Також Віктор посів І місце, набравши найбільшу суму балів серед усіх учасників (8 – 11 класи) за виконання практичного туру.

Дякуємо нашим педагогам, а саме Яковлєвій Євгенії Віталіївні, Неровній Наталії Генадіївні, Єлєсіній Світлані Володимирівні за підготовку Данченко Віктора до здобутих перемог в олімпіадах з біології, географії і фізики!

Стаття в МВ

Переглядів: 553 | Додав: zhukovaoksanabor | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 2
avatar
0
1 zhukovaoksanabor • 20:53, 02.04.2018
Молодці! СШ № 25 вітає Данченко Віктора і його керівників Яковлєву Є.В. і Неровну Н. Г., Єлєсіну С.В. з перемогами!
avatar
0
2 kuzmenkoekaterinaviktorov • 21:24, 02.04.2018
Молодець!
avatar