Головна » 2017 » Декабрь » 30 » Тренінг для вчителів початкових класів
23:13
Тренінг для вчителів початкових класів

  29 грудня 2017 року був проведений тренінг «Підготовка вчителів до роботи з дітьми, що мають вади мовлення в умовах Нової української школи» для вчителів початкових класів Мелітопольської спеціалізованої школи № 25 І-ІІІ ступенів.
Молодими вченими було розглянуто Концепцію Нової української школи та мовний компонент у її складі, розкриті особливості компетентностей, яких повинні набувати учні за період навчання у молодших класах.
Для вчителів Мелітопольської спеціалізованої школи № 25 старший викладач кафедри початкової освіти Чорна В. В. і старший викладач кафедри соціальної роботи, соціальної педагогіки та дошкільної освіти Яковенко І. О. провели лайфхаки щодо роботи у першому-другому класах Нової української школи. Цікавими та пізнавальними для набуття уміння правильного навчання письма та читання виявилися вправи «Змійка» та «Чарівна ватка».
Під час тренінгу відбулося спільне обговорення завдань вчителя Нової української школи щодо створення індивідуальних навчальних планів для учнів перших-другий класів.

 

Переглядів: 334 | Додав: zhukovaoksanabor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar