Головна » 2019 » Май » 27 » Свято останнього дзвоника
09:28
Свято останнього дзвоника

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято останнього дзвоника. Цей день особливий для школярів, педагогів, батьків, - і веселий, і з ноткою смутку водночас. Адже останній дзвоник сповістив не лише про закінчення навчання і прихід літніх канікул, а й про нову, незвідану сторінку життєвого шляху випускників.

Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. У спеціалізованій школі №25 він пролунав 24 травня 2019 року. Із щирими словами побажань звернулися до учнів, батьків, вчителів директор школи Новохатня Неля Вікторівна та гість свята - заступник міського голови Судаков Ігор Ігорович. Також похвальними грамотами були нагороджені обдаровані та талановиті учні школи.

І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвоник, який сповістив присутніх про початок чудової пори – літні канікули! Відео

  

  

 

  

Переглядів: 345 | Додав: kuzmenkoekaterinaviktorov | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 zhukovaoksanabor • 07:36, 28.05.2019
Вітаю всіх колег, учнів, батьків зі святом останнього дзвінка. Бажаю всім гарного відпочинку та оздоровлення. Випускникам бажаю гарно скласти ЗОН та вступити до закладу про який мріяли і отримати професію.
avatar