Головна » 2016 » Март » 29 » Науково-практична конференція магістрантів і студентів на кафедрі фінансів і кредиту ТДАТУ
09:43
Науково-практична конференція магістрантів і студентів на кафедрі фінансів і кредиту ТДАТУ

29 березня 2016 року на кафедрі фінансів і кредиту ТДАТУ відбулося секційне засідання в рамках щорічної науково-практичної конференції магістрантів і студентів Таврійського державного агротехнологічного університету за підсумками наукових досліджень 2015 року.
Секція за напрямом «Фінанси і кредит» налічувала 35 учасників, серед них студенти і магістранти ТДАТУ, студенти Ногайського, Бердянського та Мелітопольського коледжів ТДАТУ, слухач Малої академії наук учнівської молоді Мелітопольської міської ради.


Доповіді були підготовлені на високому творчому та інтелектуальному рівні та супроводжувались мультимедійними презентаціями. У ході дискусії було обговорено актуальні питання фінансового забезпечення аграрного сектору економіки та сучасні проблеми функціонування фінансової системи країни.
Дипломом третього ступеня нагороджений Іванов Олександр, учень 10 класу Мелітопольської СШ № 25, член Малої академії наук, доповідь на тему «Проблеми ліквідності та платоспроможності банківських установ на прикладі ПАТ КБ «ПриватБанк» (науковий керівник – к.е.н., доцент Радченко Н.Г., ТДАТУ).
Вітаємо з перемргою і бажаємо успіхів!

Переглядів: 253 | Додав: kuzmenkoekaterinaviktorov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar