Головна » 2018 » Февраль » 10 » Методичний тиждень фізико - математичної кафедри
00:53
Методичний тиждень фізико - математичної кафедри

Відповідно до річного плану роботи навчального закладу з метою розвитку пізнавальної активності школярів, поглиблення знань учнів, підвищення інтересу до вивчення предметів, залучення до позакласної роботи учителями Третиною О.А., Жуковою О.Б., Єлєсіною С.В., Безменовою Н.Д., Кузьменко К.В. та Кас'яновим О.Б. з 05 по 09 лютого 2018 року проведено тиждень математики, інформатики та фізики. 

В рамках тижня 7 лютого 2018 року був проведений День Безпечного Інтернету, який був насичений різноманітними заходами для дітей, їх батьків та педагогів школи, які підготували та провели учителі інформатики Безменова Н.Д., Кузьменко К.В. та Кас'янов О.Б. 

Заходи для учнів "День безпечного інтернету"

Заздалегідь був розроблений план проведення методичного тижня учителями кафедри та погоджений із директором школи Новохатньою Н.В. Матеріал тижня було розподілено так, щоб з учнями кожної паралелі відповідно були проведені різноманітні за формою та змістом заходи.
Протягом тижня були проведені відкриті уроки. Відкритий урок в 5б класі з теми "Додавання та віднімання звичайних дробів з однаковими знаменниками". Вчитель математики - Третина О.А.

 Відкритий урок фізики в 8 А класі з теми "Сила струму. Амперметр". Вчитель фізики - Єлєсіна С. В.

Майстер-класи для вчителів кафедри з використання інтерактивних методів в навчально-виховному процесі (учителі математики Жукова О.Б. та інформатики Кузьменко К.В. та Кас'янов О.Б.).

Змістовні заходи, виставки, конкурси стали яскравою подією у житті школярів.

Переглядів: 397 | Додав: zhukovaoksanabor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar