Головна » 2018 » Март » 15 » Конкурс читців поезій «Вінок Шевченкові сплітаємо з віршів»
01:35
Конкурс читців поезій «Вінок Шевченкові сплітаємо з віршів»

15 березня 2018 р. у рамках Шевченківського тижня пройшло літературне свято – конкурс читців поезій «Вінок Шевченкові сплітаємо з віршів» для учнів 5-х класів, яке підготувала вчитель української мови і літератури Безменова Н.Д. Кожен учасник декламував свій улюблений вірш Т. Г. Шевченка і вплітав його у символічний вінок вдячності та вічної шани нашому Пророку. На свято також були запрошені учасники міського конкурсу – Юженкова Маргарита (7-Б) та Глек Анастасія (9-Б), які продемонстрували свій високий рівень майстерності виконання поезій та акторське мистецтво. Учні змогли розкрити неабиякий талант, перевтілюючись у героя поезії. Вони передавали його душевні переживання у справжній аматорській грі, вкладаючи у свій виступ особисте бачення образів та метафор поетичного твору.
Затамувавши подих, усі доторкнулися серцем до величного слова поета та відчули насолоду від спілкування з невмирущим словом Кобзаря українського народу – Тараса Григоровича Шевченка.
Конкурсанти намагалися передати всю палітру почуттів, які вклав поет у кожний рядок. Поки журі підбивало підсумки, ведуча конкурсу – Безменова Олександра, провела з учнями літературну вікторину «Шляхами життя великого Кобзаря».

Конкурс проводився не тільки для того, щоб вибрати кращих, але і щоб провести певний аналіз культурної освіти юного покоління, щоб визначити кожне дарування, щоб не втратити жодного зі знайдених талантів. Фотозвіт

Переглядів: 310 | Додав: zhukovaoksanabor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar