Головна » 2018 » Октябрь » 5 » Казкове Задзеркалля для улюблених вчителів створили мелітопольські школярі
16:57
Казкове Задзеркалля для улюблених вчителів створили мелітопольські школярі

Шумно, весело і дуже святково сьогодні в мелітопольській СШ №25. Школярі вітають вчителів з прийдешнім святом і ведуть уроки - в навчальному закладі проходить традиційний день шкільного самоврядування.
Як розповіла класний керівник одинадцятикласників і автор ідеї свята Ганна Віталіївна, день шкільного самоврядування - традиційне в їхній школі захід до Дня вчителя. У цей день крісла адміністрації школи займають учні 11 класу, а інші, починаючи з сьомого класу, ведуть уроки у молодших класів.
Ще однією доброю традицією школи є привітання вчителів в незвичайному форматі. Нинішні одинадцятикласники підійшли до завдання з розмахом і перенесли своїх педагогів в казку.
Учні готувалися до цього дня довго і грунтовно, збирали необхідну атрибутику і костюми. Ще не було і семи ранку, а вони вже прикрашали вчительську і готували фотозону в коридорі. А все для того, щоб вчителі могли, як і вигадана Льюїсом Керроллом Аліса, побувати в Задзеркаллі і взяти участь в чаюванні Капелюшника.
Казка починалася прямо при вході, де вчителів зустрічали Капелюшник, Аліса і Червова Королева. Далі педагогів проводжали в учительську, де вже був готовий до казкового чаювання солодкий стіл.
- Щороку одинадцятий клас на День вчителя зустрічає нас якимось сюрпризом. В цьому році було дуже креативний ранок, чудове - поділилася своїми враженнями директор школи Неля Новохатний. - Я прийшла, мене зустріла Королева. Тут же був Капелюшник і Аліса. Вони провели мене в учительську, яка була оформлена, як Задзеркалля, запропонували чашечку чаю. Було дуже приємно провести кілька хвилин у невимушеній атмосфері, поспілкуватися з колегами. Я дуже вдячна дітям за те, що вони подарували не щось матеріальне, а саме те, що запам'ятається - радість.
Також Неля Вікторівна зауважила, що віддати комусь частину своїх директорських обов'язків дуже приємно. І поки вчителі мають один день відпочинку від уроків, старшокласники під керівництвом «директора» пробують себе в адмініструванні. У холі грає музика, встановлена ​​фотозона, організована фотосесія з улюбленими вчителями, а всі бажаючі можуть взяти участь у вікторині.

 

Переглядів: 362 | Додав: kuzmenkoekaterinaviktorov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar