Головна » 2018 » Ноябрь » 1 » Екскурсія 5Б класу до міста Запоріжжя
00:25
Екскурсія 5Б класу до міста Запоріжжя

    31 жовтня 2018 року, в останній осінній день учні 5Б класу з класним керівником Жуковою О.Б. та вчителем мистецтва Терещенко С.В. виїхали на екскурсію спочатку до Василівського зоопарку, подивитись на левів, ведмедів, леопардів. Ми дізнались історію кожної тварини - як вона потрапила до цього зоопарку - притулку для тварин, яких з деяких причин не можна тримати в цирку або в зоопарках, від яких відмовилися власники. Де хто з учнів купив брелки або магнитики з зображенням тварин зоопарку.

  Потім ми відвідали музей техніки ім. Богуслаєва. На терріторії музею стоїть бойова техніка, до якої учні з великою радістю можуть підійти та покрутити всі ричаги на цій техніці. в самому ж музеї нам розповіли про літаки та мотори до них, які створювали на заводі "Запорізька Січ". А самий великий мотор було включено на маленьку швидкість і учні побачили як працюють вони. На другому поверсі стоїть коллекція мотоциклів та самоварів, є зал мисливської зброї. Тут ми вже фотографувались всюди, бо кожна модель - то є щось особливе та привабливе.

  Після музею звичайно пообідали та поїхали на острів Хортиця, щоб подивитись виступ сечових казаків. Почалася вистава палінням зі справжньої гармати. А потім казаки показали нам всі види зброї та продемонстрували її в роботі, яку використовували Запорізькі казаки в бою. Також казаки продемонстрували нам всі хитрощі, як казаки могли на коні прятатися від списа та стріл, та ще багато чого. Тому наші хлопці після вистави одразу купили собі дерев'яні сувенірні шаблі.

  Далі ми відвідали музей ретро автомобілей "Фаетон", там 2 поверхи й 4 зали всілякої техніки, яку вони реконстрували й сдають в аренду. Ця техніка виступає на парадах, в різних фестивалях. Звичайно тут декілька учнів придбали собі невеличкий маленький колекційний автомобіль.

  Та завершальним етапом нашої екскурсії було відвідування магазину-майстерні "Весела карамель", де учням спочатку розповіли як виготовляють таку карамель, з чого її виготовляють, а потім продемонстрували як вони її роблять і наприкінці майстер-класу, кожен з учнів одягнув перчатки та власноруч зробив по дві таких цукерки на паличці. Учням так сподобалось, що вони  купили різні карамелі для своїх рідних.

  Учні 5Б класу вдячні своїм батькам за фінансову підтримку. Фотозвіт

     

Переглядів: 337 | Додав: zhukovaoksanabor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar