Головна » 2018 » Ноябрь » 15 » Анна Юрьевна Чемерис (Anyta Chemeris) та Ганна і Олександр Брянцеві побували у нас на гостині
23:13
Анна Юрьевна Чемерис (Anyta Chemeris) та Ганна і Олександр Брянцеві побували у нас на гостині

  Сьогодні Анна Юрьевна Чемерис (Anyta Chemeris) та Ганна і Олександр Брянцеві побували у нас на гостині : в 2-Б (класний керівник - Лілія Кравченко) і 3-А (класний керівник - Людмила Чумакова) класах.
Насамперед хлопці і дівчатка пригадали сюжет казки "Іван Богатир". Діти розглянули книги. Кожний розворот книги викликав нову "хвилю" великого подиву і щирого захоплення молодших школярів. Упродовж усього перегляду маленькі школярики з нетерпінням очікували на кожний новий розворот книги, щоб на власні очі роздивитися, які ж цікавинки і таємниці той приховує?
Після спільного перегляду книги на питання, чи хочуть вони зробити об'ємну листівку з героями об'ємної книги, відповідь у тридцять голосів була одностайною: "Так!"

  І Велика Майстерня запрацювала. Тридцять пар маленьких рученят - хлоп'ячих (упевнених у тому, що чоловіки мають працювати швидко) і дівчачих (діючих неквапом, щоб усе було красиво і охайно), почали творити сцени і розміщати на сценах героїв - звитяжного Івана Богатиря, справедливого Короля, красуню Принцесу, Лиходія, який зазнав заслуженого покарання, і багатьох інших героїв.
І, насамкінець, кожний приміряв на себе роль дизайнера, який творить з паперу, - вирубав з дизайнерського паперу на спеціальному пристрої Дерево Життя.
Емоції не полишали учнів і після завершення зустрічі - вони поспішали ділитися своїми позитивними враженнями з усіма - учителями, батьками, які прийшли забирати їх зі школи, учнями інших класів.

   

 

Переглядів: 286 | Додав: zhukovaoksanabor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar