Головна » 2018 » Февраль » 24 » 23 лютого 2018 року учитель української мови та літератури Безменова Н.Д. провела відкритий урок у 5А класі
00:16
23 лютого 2018 року учитель української мови та літератури Безменова Н.Д. провела відкритий урок у 5А класі

  Атестація педагогічних працівників – це серйозний крок у творчій роботі педагога. Атестація ґрунтується на принципах демократизму, загальності, всебічності, систематичності, колегіальності, доступності та гласності, безперервної освіти і самовдосконалення, морального і матеріального заохочення.
23 лютого 2018 року в рамках атестаційного періоду учитель української мови та літератури Безменова Н.Д. провела відкритий урок у 5А класі з української літератури. В ході відкритого уроку вчителі міста мали можливість подивитись і проаналізувати урок з теми «Значення історичного минулого для сучасної людини.
   Реклама до твору Таємниця козацької шаблі». Творчими надбаннями щодо проектної технології та створення буктрейлерів поділилась Наталя Дмитрівна та учні 5А класу з колегами та гостями уроку. Урок пройшов у творчій атмосфері, присутні отримали масу задоволення та цікавої й корисної інформації. Творчих успіхів вам, Наталя Дмитрієвна!

  

Переглядів: 331 | Додав: zhukovaoksanabor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar