Головна » 2017 » Октябрь » 20 » 20 жовтня 2017 року відбулася презентація рольової освітньої гри Моделі ООН
21:45
20 жовтня 2017 року відбулася презентація рольової освітньої гри Моделі ООН

    20 жовтня 2017 року відбулася презентація рольової освітньої гри Моделі ООН в рамках міського семінару для заступників директорів з НВР «Організаційно-управлінське забезпечення розвитку особистісного потенціалу обдарованих учнів». Досвід школи всім присутнім теоретично виклала керівник Моделі ООН Покатильська Г.В. 
Учні 9-11 класів підготували фрагменти конференції такі як Відкриття Генеральної Асамблеї ООН, засідання комітетів, дипломатичний бал. Діти показали роботу комітету СТС (Контр-Терористичного Комітету) , де кожен учасник прочитав позицію своєї країни, відповів на питання, які задали представники інших країн, також були проведені дебати, створені коаліції та прийняті резолюції, що на думку учасників допоможуть вирішити поставлені проблеми. 
Яскравим моментом стала презентація дипломатичного балу, на якій були продемонстровані такі відомі бальні танці як полонез, іспанський вальс, турецький бранль, регтайм, кантрі, бельгійська полька. У гостей заходу залишилися приємні враження від Моделі ООН, і деякі з присутніх висловили бажання взяти участь в учнівській конференції.

   

   

   

Переглядів: 279 | Додав: zhukovaoksanabor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar